BREZPLAČNA POŠTNINA ZA NAKUPE NAD 150€

Želite Ojster nož popolnoma po vaših željah?

Spodaj lahko pregledate široko osnovno ponudbo rezil in ročajev, ter si izberete vašo kombinacijo. Izdelamo lahko tudi karkoli izven redne ponudbe – v sporočilu opišite vaše želje. Vas kontaktiram in skupaj poiščemo ustrezno rešitev.

Izbirajte med sledečimi možnostmi ročajev

Opomba: Slike ročajev so simbolične saj so ročaji izdelani ročno in so popolnoma unikatni.

Češnja

Sliva

Fosiliziran hrast

Jablana

Kodrasti topol

Korenina oreha

Oljka

Oreh

Pecan oreh

Ringlo

Epoksi ročaji (po meri)

Stabiliziran les (po meri)

JS Gold (oreh + zlat epoksi)

Po meri

Izbirajte med sledečimi možnostmi rezil

Bunka

Primerna za vsestransko uporabo v kuhinji – grobo in fino sekljanje, razrez na kocke in rezanje. Dobro se obnese pri mesu, ribah, zelenjavi in začimbah. Zaradi oblike konice  se jo lahko uporablja tudi pri lažjih mesarskih opravilih.

Chef

Gre za bolj evropsko obliko rezila, saj izvira iz Francije, prav tako pa je tudi splošno sprejet v evropski kuhinji. Primeren je za vsestransko uporabo v kuhinji – grobo in fino sekljanje, razrez na kocke in rezanje. Dobro se obnese pri mesu, ribah, zelenjavi in začimbah.

Cleaver

Zaradi svoje oblike se nekoliko razlikuje po uporabnosti od ostalih kuhinjskih nožev. Rezilo je večje in tudi debelejše, kar pomeni, da je težji od ostalih nožev, vendar bolj trpežen in robustem. Poleg osnovnih opravil sekljanja in rezanja, ta nož omogoča tudi občasno sekanje in grobo sekljanje. Zaradi svoje velikosti je nekoliko manj primeren za fina opravila v kuhinji.

Mesarski

Nož je namenjen rezanju večjih in bolj trdoživih kosov mesa. Po obliki sodi med mesarske nože, vendar se ga lahko uporablja tudi za druga opravila v kuhinji. Gre za večji in robustnejši nož z dolžino rezila od 21 – 23cm. Priljubljen je pri ljubiteljih mesa in žara, z svojim izgledom in masivnim ročajem pa je tudi prava paša za oči.

Petty

Petty nož je pomanjšana oblika chef. noža. Dolžina rezila se giblje med 13-15 cm. Zaradi svoje oblike je primeren za bolj fina opravila v kuhinji – lubljenje, oblikovanje, rezanje sadja in zelenjave, sekljanje zelišč ter rezanje manjših kosov mesa in suhih mesnin.

Sablja za odpiranje šampanjca

Sablja je izdelana namensko za odpiranje šampanjcev. Tradicija odpiranja šampanjcev s sabljo datira v čas Napoleona Bonaparteja, ko so vojaki po zmagah odpirali šampanjce kar s svojimi meči. Rezilo je nekoliko debelejše in daljše. Ni ostro in kot tako ni primerno za rezanje.

Po meri

Prilagojeno rezilo, ki ga oblikujemo po vaših željah, tako da se popolnoma prilega vašim potrebam in stilu kuhanja.

Izpolnite obrazec in pridobite ponudbo

Pošljite nam povpraševanje preko spodnjega obrazca. V kolikor imate točno izbran nož izpolnite podatke in takoj vam bomo odgovorili s ponudbo. Sicer pa izpolnite obrazec z vašimi kontaktnimi podatki, ter okvirni željami, in pomagali vam bomo pri izbiri! Vaše želje pojasnite v okencu dodatne informacije.

Ostrina, ki bo navdušila vsakega.

Vrhunska ostrina je prepoznavni znak vsakega Ojster noža. Naši mojstri nožarji vsakemu rezilu vdahnejo življenje z neizmerno pozornostjo in natančnostjo. Rezila Ojster nožev so brušena do popolnosti, da omogočajo natančno rezanje in enostavno pripravo vaših najljubših jedi.

Unikatno ročno delo.

Vsak Ojster nož je unikatno ročno delo, izdelano s strastjo in tradicionalno priznanimi metodami. Skozi vsak korak izdelave, od kovanja rezila do oblikovanja ročaja, je prisotna umetnost in spretnost, ki dajeta nožem dušo in značaj.

Izjemno enostavni
za vzdrževanje.

Vedno smo se zavedali, da je kuharsko orodje uporabno le, če ga je enostavno vzdrževati. Zato smo poskrbeli, da so Ojster noži enostavni za čiščenje in vzdrževanje. Vsak nož je oblikovan tako, da bo dolga leta ohranjal svojo ostrino in kakovost.

Kvaliteta brez kompromisov.

Naša zaveza k visoki kvaliteti sega globoko v srce vsakega Ojster noža. Vsak nož je izdelan z najvišjo stopnjo natančnosti, uporabo najboljših materialov in skrbno izbranimi postopki, kar zagotavlja, da vsak Ojster nož presega pričakovanja in postane zvest spremljevalec v vaši kuhinji.

Popolna Harmonija Ostrine In Ergonomske Udobnosti

Doživite magijo ročno izdelanih kuhinjskih nožev, kjer se veščina prepleta z ljubeznijo do kulinarike. 

Miha T.

Domači kuhar

Ojster noži so presegli vsa moja pričakovanja. Njihova ostrina in vzdržljivost sta mi olajšala vsakodnevno kuhanje, kar je prava poslastica za kuharske navdušence.

5/5

Tim L.

Profesionalni chef

edno sem iskal nož, ki bi bil tako učinkovit kot estetsko dovršen. Ojster noži so me popolnoma navdušili – vsak rez je umetnost, vsako kuhanje pa še večji užitek.

5/5

Helena B.

Domača kuharica

Ojster noži so postali nujen del moje kuhinje. Njihova natančnost in ravnotežje sta mi omogočila doseči nove kulinarične višave, kar mi je prineslo veliko zadovoljstva.

5/5

Jure D.

Profesionalni chef

Ojster noži so popolnoma spremenili moje kuhanje. Njihova ostrina je osupljiva, kar mi omogoča izjemno precizne reze in še večje veselje pri ustvarjanju.

5/5

Pogosta Vprašanja

Odgovori na pogosto zastavljena vprašanja naših strank.

Vsak Ojster nož je plod stroge discipline in vrhunske obrtniške spretnosti. Izdelava se prične s skrbno izbranim kakovostnim jeklom, ki je potem ročno oblikovano v želeno rezilo. Postopek nadaljujemo z oblikovanjem ročaja, ki se uskladi z ergonomijo in estetiko noža. Vsak korak, od kovanja do obdelave in brušenja, je izveden z natančnostjo in pozornostjo, da bi ustvarili popolnoma izdelano rezilno orodje.

Ročno izdelani noži, kot so Ojster noži, prinašajo unikatnost in karakter v kuhinjo. Vsako rezilo je oblikovano s strastjo in znanjem mojstrov, kar zagotavlja vrhunsko kakovost in funkcionalnost. Ročno oblikovanje omogoča tudi prilagajanje vsakega detajla, da bi izpolnili specifične potrebe vsakega posameznega uporabnika. Ojster noži so več kot le kuhinjski pripomočki – so umetnost, ki dopolnjuje vaše kulinarične stvaritve.

Za ustvarjanje Ojster nožev uporabljamo najkakovostnejše slovenske materiale. Jeklo, ki ga izbiramo, je izbrano za svojo vzdržljivost in sposobnost oblikovanja ostrine. Vsako jeklo je natančno izbrano, da ustvari rezilo, ki se ponaša s popolno ravnovesjem med trdoto in fleksibilnostjo, kar omogoča optimalno rezalno zmogljivost.

Da, pri Ojster nožih se zavedamo, da so individualne potrebe različne. Z veseljem sodelujemo z vami, da ustvarimo prilagojen nož, ki popolnoma ustreza vašim željam. Od izbire materialov do oblikovanja ročaja, vam omogočamo, da soustvarjate nož, ki se bo popolnoma prilagajal vašemu slogu in potrebam.

Vsak Ojster nož je plod skrbnega dela in natančnosti, zato je čas izdelave odvisen od modela in zahtevnosti oblikovanja. V povprečju izdelava traja nekaj tednov, saj vsak korak zahteva pozornost in skrb za detajle, da bi zagotovili končni rezultat, ki presega vaša pričakovanja.

Da, stojimo za kvaliteto vsakega Ojster noža. Ponujamo garancijo na izdelavo in material za vsakega kupca. Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga, zato smo prepričani v vrhunsko kakovost vsakega noža, ki ga ustvarimo.

Dostava vaših Ojster nožev je enostavna in brezskrbna. Po izdelavi boste prejeli obvestilo o odpremi, nato pa lahko pričakujete varno in zanesljivo dostavo do vašega doma. Glede plačila, sprejemamo več različnih načinov, ki vam omogočajo udobno in varno transakcijo. Vaše naročilo je naša prednostna naloga, zato smo tu, da zagotovimo, da boste prejeli svoje Ojster nože na najboljši možni način.