BREZPLAČNA POŠTNINA ZA NAKUPE NAD 150€

Izjava podjetja Jaka Skubic s.p. o Pravilniku o zasebnosti

Varovanje osebnih podatkov naših uporabnikov je pomembna skrb našega podjetja. Vsi vaši osebni podatki, ki nam jih boste posredovali ob prijavi v spletno prodajalno ojster.si, bodo varovani v skladu z veljavno zakonodajo. Vse spletne aktivnosti podjetja Jaka Skubic s.p. so v skladu z Evropsko zakonodajo (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC in Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) in državnimi zakonodajami Centralne in Vzhodne Evrope. Politika zasebnosti obravnava ravnanje z informacijami podjetja Jaka Skubic s.p., ki jih dobi o vas, kadar obiščete našo spletno stran.

Zbiranje in obdelovanje osebnih podatkov

Osebni podatek je informacija, ki vas identificira (npr. ime, priimek, elektronski naslov ali poštni naslov). Osebnih podatkov ne zbiramo, razen kadar vi to omogočite, tj. ob registraciji, nakupu, sodelovanju v spletnih raziskavah ali spletnih nagradnih igrah in ob prijavi na e-novice ali SMS novice Jaka Skubic s.p. Podjetje Jaka Skubic s.p. jamči, da bo osebne podatke varovala kot zaupne.

Katere osebne podatke zbiramo?

Podjetje Jaka Skubic s.p. zbira sledeče osebne podatke za potrebe poslovanja: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov elektronske pošte, ter ostale podatke, ki jih uporabnik vnese v obrazce na spletnem mestu ojster.si. Podjetje Jaka Skubic s.p. ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik. Za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Podjetje Jaka Skubic s.p. lahko na uporabnikov računalnik shrani tudi druge piškotke, kot so identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku) in piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletne strani). Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca 2 leti, potem postanejo neaktivni.

Način in namen uporabe osebnih podatkov

Z uporabo spletnega mesta ojster.si se uporabnik strinja z veljavnimi pravili in splošnimi pogoji, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev in pravil ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. Podatkov o uporabnikih podjetje Jaka Skubic s.p. v nobenem primeru ne bo predala nepooblaščenim osebam ali jih kakor koli tržilo drugje. Zaposleni v podjetju Jaka Skubic s.p. so po dolžnosti zavezani k spoštovanju vaših osebnih podatkov in obvezani po sporazumu o zaupnosti.

Piškotki