BREZPLAČNA POŠTNINA ZA NAKUPE NAD 150€

Brusilni set Precision ajdust Elite – Work sharp

Original price was: 159,00€.Current price is: 151,05€.-5% POPUST

Worksharp brusilni set Precision adjust Elite je popoln sistem brušenja, ki zagotavlja natančnost in ponovljivost brušenja s sedmimi kamni različne granulacije in možnostjo nastavitve kota od 15°-30°.

Na zalogi

Opis

Precision Adjust Elite je sistem za ostrenje nožev s sedmimi brusnimi nastavki in nastavljivim kotom, ki zagotavlja natančnost in ponovljivost za zahtevne navdušence nad ostrino, ki težijo k najboljšim rezultatom.

Inovativna zasnova sponke V-Block hitro in varno pritrdi nož med brušenjem. Torbica za prenašanje in stojalo za shranjevanje poskrbita, da je komplet Elite vedno pospravljen in organiziran.

Komplet je primeren tudi za nože izven Ojster ponudbe.

Specifikacije
  • Elite komplet vključuje Precision Adjust Sharpener™ in komplet za nadgradnjo v enem.
  • Zasnovan z mislijo na enostavnost in varnost.
  • 15° – 30° kotna vodila.
  • Vključuje diamantne nastavke z granulacijo 220, 320, 400, 600 in 800, keramični nastavek, usnjeni nastavek in keramično palico za nazobčanje.
Uporaba

Kot ostrenja je mogoče nastaviti od 15° do 30° v korakih po 1°, da se prilagodi širokemu naboru kuhinjskih, zunanjih in EDC nožev. Komplet nudi pet diamantnih nastavkov in fin keramični nastavek za popravilo, ostrenje in brušenje do neverjetno ostrega roba. Nato z uporabo usnjenega nastavka izboljšate in spolira ostrino do strašljivo ostrih rezultatov. Vključene so tudi nazobčane keramične palice.

 

Video prikaz: https://www.youtube.com/watch?v=ygu9MTomNiU&t=10s

Predviden čas dostave: 3 dni
DELI

Brusilni set Precision ajdust Elite - Work sharp

Original price was: 159,00€.Current price is: 151,05€.

Na zalogi