BREZPLAČNA POŠTNINA ZA NAKUPE NAD 150€

Set brusnih kamnov za nože

Original price was: 88,00€.Current price is: 79,20€.-10% POPUST

Set brusnih kamnov z dodatki vsebuje vse pripomočke, da sami nabrusite nože kot profesionalec. Vsebuje komplet kamnov, vse od grobe 400 granulacije do fine 8000 granulacije.

Na zalogi

Opis

Ni vam potrebno biti profesionalec, da kvalitetno nabrusite svoje nože. V set so poleg kamnov vključeni tudi pripomočki, ki vam pomagajo do optimalnih rezultatov brušenja. Brusni pripomoček je primeren tudi za nože izven Ojster ponudbe.

Komplet vključuje:

 1. Brusni kamen granulacije 400/1000: Izdelan iz taljenega aluminijevega oksida, ta kamen je kot nalašč za grobo brušenje in oblikovanje rezila. Z njim boste hitro odpravili manjše poškodbe in obnovili ostrino noža.
 2. Brusni kamen granulacije 3000/8000: Ta kamen prinaša visoko stopnjo fino brušenje in poliranja. S svojim aluminijevim oksidom bo obnovil ostrino noža na visokem nivoju ter mu dodal profesionalni lesk.
 3. Bambusov podstavek z nedrsečo podlago: Praktičen in estetski podstavek omogoča stabilno postavitev brusnih kamnov med brušenjem. Nedrseča podlaga zagotavlja varnost in enostavno uporabo.
 4. Nedrseč silikonski nastavek za brusni kamen: Ta nastavek poskrbi, da se brusni kamen med brušenjem ne premika, kar omogoča natančno in učinkovito brušenje brez drsenja.
 5. Nastavek za kot brušenja: Pravilen kot brušenja je ključen za ohranjanje ostrine noža. Ta nastavek vam bo pomagal doseči optimalen kot brušenja, kar bo zagotovilo enakomerno brušenje po celotnem rezilu.

S tem kompletom boste imeli vse, kar potrebujete, da svoje nože ohranjate v vrhunski formi. Ne glede na to, ali gre za vaše Ojster nože ali druge nože, boste s tem kompletom poskrbeli za njihovo dolgotrajno vzdržljivost in optimalno ostrino.

Specifikacije
 • brusni kamen granulacije 400/1000 (taljen aluminijev oksid)
 • brusni kamen granulacije 3000/8000 (taljen aluminijev oksid)
 • 2 nedrseča silikonska nastavka za brusni kamen
 • nastavek za kot brušenja
 • usnjeni pas
 • kamen za ravnanje
Uporaba

Kamne pred uporabo namočite v vodi. Postavite jih na nedrsečo podlago, ali na bambusov podstavek, ki je priložen setu. Za bolj tope nož uporabite kamne granulacije 400 ali 1000. Z nižjimi granulacijami boste z roba noža pobrali večjo količino materiala in s tem na novo vzpostavili pravilni kot. S finejšimi granulacijami 3000 in 8000 pa boste pobrali iglo in vzpostavili ostrino. Za optimalne rezultate je setu priložen še usnjeni pas, s katerim dodatno spolirate rob in povečate ostrino. Pri brušenju si lahko pomagate z nastavkom za kot brušenja, s katerim boste po celotni dolžini brušenja držali enak kot.

Predviden čas dostave: 3 dni
DELI

Set brusnih kamnov za nože

Original price was: 88,00€.Current price is: 79,20€.

Na zalogi