BREZPLAČNA POŠTNINA ZA NAKUPE NAD 150€

Lesena darilna škatla

35,00

Ročno izdelana masivna lesena škatla s pleksi steklom za nož.

Na zalogi

Opis

Škatla je izdelana ročno v Sloveniji iz slovenskih materialov. Ogrodje sestavlja smrekov les, kateri je naknadno ožgan za bolj unikaten izgled. Pokrov je sestavljen iz pleksi stekla in je drsno snemljiv.

Uporaba

Škatla za nož je namenjena Ojster nožem. Lahko se jo uporabi z namenom obdarovanja ali pa pospravljanja noža. V škatli je zapakiran nož, katerega ovijemo v Ojster kuhinjsko krpo, ki je všteta v ceno škatle. V primeru, da se škatla uporablja za pospravljanje noža, se lahko krpo pusti v škatli in deluje kot podlaga za odlaganje noža. 

Specifikacije
  • Dimenzije: Po meri za naročeni nož. Cca 40x10x5 cm
  • Namen: Pakiranje, pospravljanje noža
  • Les: smreka
Predviden čas dostave: 3 dni
DELI

Popolna Embalaža Za Darilo

Doživite magijo ročno izdelanih kuhinjskih nožev, kjer se veščina prepleta z ljubeznijo do kulinarike. 

Miha T.

Domači kuhar

Ojster noži so presegli vsa moja pričakovanja. Njihova ostrina in vzdržljivost sta mi olajšala vsakodnevno kuhanje, kar je prava poslastica za kuharske navdušence.

5/5

Tim L.

Profesionalni chef

edno sem iskal nož, ki bi bil tako učinkovit kot estetsko dovršen. Ojster noži so me popolnoma navdušili – vsak rez je umetnost, vsako kuhanje pa še večji užitek.

5/5

Helena B.

Domača kuharica

Ojster noži so postali nujen del moje kuhinje. Njihova natančnost in ravnotežje sta mi omogočila doseči nove kulinarične višave, kar mi je prineslo veliko zadovoljstva.

5/5

Jure D.

Profesionalni chef

Ojster noži so popolnoma spremenili moje kuhanje. Njihova ostrina je osupljiva, kar mi omogoča izjemno precizne reze in še večje veselje pri ustvarjanju.

5/5

Pogosta Vprašanja

Odgovori na pogosto zastavljena vprašanja naših strank.

Vsak Ojster nož je plod stroge discipline in vrhunske obrtniške spretnosti. Izdelava se prične s skrbno izbranim kakovostnim jeklom, ki je potem ročno oblikovano v želeno rezilo. Postopek nadaljujemo z oblikovanjem ročaja, ki se uskladi z ergonomijo in estetiko noža. Vsak korak, od kovanja do obdelave in brušenja, je izveden z natančnostjo in pozornostjo, da bi ustvarili popolnoma izdelano rezilno orodje.

Ročno izdelani noži, kot so Ojster noži, prinašajo unikatnost in karakter v kuhinjo. Vsako rezilo je oblikovano s strastjo in znanjem mojstrov, kar zagotavlja vrhunsko kakovost in funkcionalnost. Ročno oblikovanje omogoča tudi prilagajanje vsakega detajla, da bi izpolnili specifične potrebe vsakega posameznega uporabnika. Ojster noži so več kot le kuhinjski pripomočki – so umetnost, ki dopolnjuje vaše kulinarične stvaritve.

Za ustvarjanje Ojster nožev uporabljamo najkakovostnejše slovenske materiale. Jeklo, ki ga izbiramo, je izbrano za svojo vzdržljivost in sposobnost oblikovanja ostrine. Vsako jeklo je natančno izbrano, da ustvari rezilo, ki se ponaša s popolno ravnovesjem med trdoto in fleksibilnostjo, kar omogoča optimalno rezalno zmogljivost.

Da, pri Ojster nožih se zavedamo, da so individualne potrebe različne. Z veseljem sodelujemo z vami, da ustvarimo prilagojen nož, ki popolnoma ustreza vašim željam. Od izbire materialov do oblikovanja ročaja, vam omogočamo, da soustvarjate nož, ki se bo popolnoma prilagajal vašemu slogu in potrebam.

Vsak Ojster nož je plod skrbnega dela in natančnosti, zato je čas izdelave odvisen od modela in zahtevnosti oblikovanja. V povprečju izdelava traja nekaj tednov, saj vsak korak zahteva pozornost in skrb za detajle, da bi zagotovili končni rezultat, ki presega vaša pričakovanja.

Da, stojimo za kvaliteto vsakega Ojster noža. Ponujamo garancijo na izdelavo in material za vsakega kupca. Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga, zato smo prepričani v vrhunsko kakovost vsakega noža, ki ga ustvarimo.

Dostava vaših Ojster nožev je enostavna in brezskrbna. Po izdelavi boste prejeli obvestilo o odpremi, nato pa lahko pričakujete varno in zanesljivo dostavo do vašega doma. Glede plačila, sprejemamo več različnih načinov, ki vam omogočajo udobno in varno transakcijo. Vaše naročilo je naša prednostna naloga, zato smo tu, da zagotovimo, da boste prejeli svoje Ojster nože na najboljši možni način.

Lesena darilna škatla

35,00

Na zalogi