BREZPLAČNA POŠTNINA ZA NAKUPE NAD 150€

Ravnalna palica Worksharp – keramična

26,10-10% POPUST

Worksharp keramična ravnalna palica za nože omogoča hitro, enostavno in učinkovito vzdrževanje ostrine vaših kuhinjskih nožev.
Vgrajena kotna vodila zagotavljajo vzdrževanje natančnega kota ob ravnanju. Fino keramično brušenje odstrani majhno količino materiala, toliko kot je potrebno, da poravna rob vašega noža v ponovno optimalno ostrino.

Na zalogi

Opis

Keramična palica za ravnanje vam omogoča profesionalno vzdrževanje ostrine.

Za razliko od drugih palic ima ta vgrajena kotna vodila, s katerimi si lahko pomagate pri vzdrževanju 20° kota po celotni dolžini palice.

Ravnalna palica je idealna rešitev za vsakodnevno vzdrževanje ostrine, da bodo vsi vaši kuhinjski noži ostri in vedno pripravljeni na delo.

Ravnalna palica je namenjena predvsem ravnanju ostrine. Ko opazite, da kuhinjski noži kljub ravnanju niso več optimalno ostri, je potrebno brušenje.

Specifikacije
  • Fina keramična palica
  • 20° kotna vodila (lahko se uporabi tudi drug kot ravnanja)
  • Prilega se večini kuhinjskih predalov
Uporaba

Gumijasto konico keramične palice postavite na pult ali delovno mizo za varno in stabilno ravnanje. Nož namestite na gumijast nastavek kota in ob vzdrževanju predlaganega kota potisnite nož po palici navzdol, po celotni dolžini kuhinjskega noža.

Keramična ravnalna palica Worksharp je primerna tudi za nože, ki niso del Ojster ponudbe.

Predviden čas dostave: 3 dni
DELI

Ravnalna palica Worksharp - keramična

26,10

Na zalogi