BREZPLAČNA POŠTNINA ZA NAKUPE NAD 150€

Sablja – ročaj jablane z medenino

250,00-6% POPUST

Ojster Sablja za odpiranje šampanca (fr. sabre à champagne) je elegantno ročno kovano orodje, ki združuje slovensko znanje kovaštva in oblikovanja lesa. Navdihnjena z več stoletji tradicije je ta sablja posebna izbira za odpiranje šampanca na prazničnih dogodkih in ob posebnih priložnostih.

Na zalogi

Opis

Sablja za odpiranje šampanca je vrhunski, unikatni, ročno kovani izdelek, ki prinaša eleganco in spektakularen način odpiranja šampanjca. Rezilo je izdelano iz visokokakovostnega nerjavečega jekla N690, ki zagotavlja vrhunsko vzdržljivost in trdnost. Oblikovano je namensko za odpiranje šampanjcev.

Ročaj je izdelan iz lesa jablane, ki mu daje naravno lepoto in trdnost. Dodan je tudi kos medenine, ki lepo popestri barvno usklajenost ročaja. Ergonomska oblika ročaja omogoča enostavno upravljanje sablje pri odpiranju šampanjca. Ročaj je zaščiten z impregnacijskim tungovim oljem, ki poudarja naravno lepoto lesa in zagotavlja dodatno obstojnost.

Specifikacije
  • Ročno kovano rezilo iz N690 jekla.
  • Visokokakovostno jeklo z izjemno trdoto in vzdržljivostjo.
  • Odporno na korozijo in zadržuje obliko tudi po večkratni uporabi
  • Dolžina rezila: 36cm
  • Višina rezila: 3,5cm
Ročaj
  • Ročaj iz lesa jablane za naravno lepoto in trdnost, z dodatkom medenine
  • Ergonomska oblika za enostavno upravljanje pri odpiranju šampanjca
Uporaba

Sablja za odpiranje šampanjca je odlična izbira za praznične dogodke, posebne priložnosti in slavnostne trenutke. Z njo boste ustvarili pravo predstavo ob odpiranju šampanjca na eleganten in tradicionalen način.

Predviden čas dostave: 3 dni
DELI

Ostrina, ki bo navdušila vsakega.

Vrhunska ostrina je prepoznavni znak vsakega Ojster noža. Naši mojstri nožarji vsakemu rezilu vdahnejo življenje z neizmerno pozornostjo in natančnostjo. Rezila Ojster nožev so brušena do popolnosti, da omogočajo natančno rezanje in enostavno pripravo vaših najljubših jedi.

Unikatno ročno delo.

Vsak Ojster nož je unikatno ročno delo, izdelano s strastjo in tradicionalno priznanimi metodami. Skozi vsak korak izdelave, od kovanja rezila do oblikovanja ročaja, je prisotna umetnost in spretnost, ki dajeta nožem dušo in značaj.

Izjemno enostavni
za vzdrževanje.

Vedno smo se zavedali, da je kuharsko orodje uporabno le, če ga je enostavno vzdrževati. Zato smo poskrbeli, da so Ojster noži enostavni za čiščenje in vzdrževanje. Vsak nož je oblikovan tako, da bo dolga leta ohranjal svojo ostrino in kakovost.

Kvaliteta brez kompromisov.

Naša zaveza k visoki kvaliteti sega globoko v srce vsakega Ojster noža. Vsak nož je izdelan z najvišjo stopnjo natančnosti, uporabo najboljših materialov in skrbno izbranimi postopki, kar zagotavlja, da vsak Ojster nož presega pričakovanja in postane zvest spremljevalec v vaši kuhinji.

Popolna Harmonija Ostrine In Ergonomske Udobnosti

Doživite magijo ročno izdelanih kuhinjskih nožev, kjer se veščina prepleta z ljubeznijo do kulinarike. 

Jan V.

Ljubiteljski kuhar

Naročil nož po naročilu s prav posebnimi zahtevami, ki ga še niso izdelali. Zelo so se potrudili in naredili odličen nož. Izjemno zadovoljen. Komaj čakam nov projekt!

5/5

Marjan U.

Žar mojster

Z nožem sem več kot zadovoljen. Priporočam vsem ki si želijo odličen nož. Pohvalil bi tudi super odnos izdelovalca do kupca!

5/5

Adam Š.

Profesionalni chef

Ojster mi je izdelal bunko dolgo 27cm povsem po meri. Prav tako imam Ojster cleaver nož. Noža sta vrhunska! Redno jih uporabljam v kuhinji.

5/5

Vid L.

Profesionalni chef

V začetku nisem verjel, ampak Ojster nož je resnično drugačen od ostalih chef nožev. Njegovo ravnotežje in ostrina sta dopolnila moje kuhanje.

5/5

Pogosta Vprašanja

Odgovori na pogosto zastavljena vprašanja naših strank.

Vsak Ojster nož je plod stroge discipline in vrhunske obrtniške spretnosti. Izdelava se prične s skrbno izbranim kakovostnim jeklom, ki je potem ročno oblikovano v želeno rezilo. Postopek nadaljujemo z oblikovanjem ročaja, ki se uskladi z ergonomijo in estetiko noža. Vsak korak, od kovanja do obdelave in brušenja, je izveden z natančnostjo in pozornostjo, da bi ustvarili popolnoma izdelano rezilno orodje.

Ročno izdelani noži, kot so Ojster noži, prinašajo unikatnost, karakter in kvaliteto v kuhinjo. Vsako rezilo je oblikovano s strastjo in znanjem mojstrov, kar zagotavlja vrhunsko kakovost in funkcionalnost. Ročno oblikovanje omogoča tudi prilagajanje vsakega detajla, da bi izpolnili specifične potrebe vsakega posameznega uporabnika. Ojster noži so več kot le kuhinjski pripomočki – so umetnost, ki dopolnjuje vaše kulinarične stvaritve.

Za ustvarjanje Ojster nožev uporabljamo najkakovostnejše materiale. Jeklo, ki ga izbiramo, je izbrano zaradi svoje vzdržljivosti in sposobnosti kaljenja, ter oblikovanja do vrhunske ostrine. Vsako jeklo je natančno izbrano, da ustvari rezilo, ki se ponaša s popolno ravnovesjem med trdoto in fleksibilnostjo, kar omogoča optimalno rezalno zmogljivost.

Da, pri Ojster nožih se zavedamo, da so individualne potrebe različne. Z veseljem sodelujemo z vami, da ustvarimo prilagojen nož, ki popolnoma ustreza vašim željam. Od izbire materialov do oblikovanja ročaja, vam omogočamo, da soustvarjate nož, ki se bo popolnoma prilagajal vašemu slogu in potrebam.

Vsak Ojster nož je plod skrbnega dela in natančnosti, zato je čas izdelave odvisen od modela in zahtevnosti oblikovanja. V povprečju izdelava traja nekaj tednov, saj vsak korak zahteva pozornost in skrb za detajle, da bi zagotovili končni rezultat, ki presega vaša pričakovanja.

Da, stojimo za kvaliteto vsakega Ojster noža. Ponujamo garancijo na izdelavo in material za vsakega kupca. Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga, zato smo prepričani v vrhunsko kakovost vsakega noža, ki ga ustvarimo.

Dostava vaših Ojster nožev je enostavna in brezskrbna. Po izdelavi boste prejeli obvestilo o odpremi, nato pa lahko pričakujete varno in zanesljivo dostavo do vašega doma. Glede plačila, sprejemamo več različnih načinov, ki vam omogočajo udobno in varno transakcijo. Vaše naročilo je naša prednostna naloga, zato smo tu, da zagotovimo, da boste prejeli svoje Ojster nože na najboljši možni način.

Sablja - ročaj jablane z medenino

250,00

Na zalogi