BREZPLAČNA POŠTNINA ZA NAKUPE NAD 150€

Usnjeni etui

25,00

Usnjen etui, prilagojen izbranemu rezilu Ojster nožev.

Opis

Naš usnjen etui za nož je oblikovan posebej za vas, da zagotavlja najvišjo raven zaščite in elegance za vaš nož. Vsak etui je skrbno prilagojen obliki rezila, kar pomeni, da se lepo prilega vsakemu kotičku in krivini, hkrati pa ohranja enostavno uporabo.

Glavni namen tega etuija je zaščita vašega noža. Ne glede na to, ali je to Ojster nož ali drugo kakovostno rezilo, želimo zagotoviti, da bo ostalo varno in nedotaknjeno. Usnje, ki ga uporabljamo, je izbrano glede na svojo kakovost in vzdržljivost, da zagotovi dolgotrajno zaščito pred praskami, udarci in drugimi poškodbami.

Poleg praktičnosti pa usnjen etui prinaša tudi estetsko vrednost. Njegova prefinjena tekstura in skrbno oblikovani detajli dopolnjujejo celotno izkušnjo uporabe noža. Ne le, da boste poskrbeli za dolgo življenjsko dobo vašega noža, ampak boste tudi dodali kanček elegance in stila k vaši kuhinji.

Izberite Ojster usnjen etui za nož in poskrbite za optimalno zaščito in prefinjen videz vašega noža.

Specifikacije
  • Dimenzije: Po meri izbranega rezila noža
  • Namen: Pakiranje, pospravljanje noža
  • Material: Usnje
Uporaba

Etui je namenjen pospravljanju noža. Z etuijem boste rezilo zaščititi pred udarci in trki, kateri bi lahko skrhali ostrino, ali kako drugače poškodovali nož. V kolikor nimate stojala, na katerem je Ojster nož pospravljen individualno, je etui odlična izbira. Etui je namenjen tudi zaščiti pred urezninami in prenašanju nožev.

Predviden čas dostave: 3 dni
DELI

Usnjeni etui

25,00